Webtool verenigingen

  • HOME »
  • Webtool verenigingen

p4a schema
Online ondersteuning voor verenigingen

Brillemans Marketing heeft als ambitie dat sportverenigingen eenvoudig toegang krijgen tot kennis die ontbreekt. Denk hierbij onder ander aan de ontwikkeling van een beleidsplan, vrijwilligersbeleid en ledenwerving. Zij wil voorkomen dat de vele capabele bestuurders geremd worden door allerlei moeilijke keuzes over zaken waar ze geen ervaring in hebben, en door tijdverslindende zoektochten naar stappenplannen.

Plan4action is een webtool die op een heldere en volledige manier de weg wijst naar een succesvol actieplan. Het stimuleert samenwerking binnen de vereniging, en brengt alles samen wat een vereniging nodig heeft om haar ambities waar te maken

Met Plan4action is het mogelijk voor sportorganisaties en gemeenten om sportverenigingen op vele manieren te ondersteunen:

1. Account managers, consulenten en combinatiefunctionarissen kunnen verenigingen meteen concreet op weg helpen met hun ambitie of probleem zonder dat ze zelf inhoudelijk expert hoeven te zijn.
2. Inspiratiebijeenkomsten en workshops hebben een natuurlijk vervolg doordat de vereniging direct concreet aan de slag kan met behulp van de webtool. Hiermee wordt de vaak lage follow-up verhoogd.
3. Bestaande producten, activiteiten en oplossingen van de organisatie kunnen in de tool verwerkt worden. Verenigingen nemen ze op deze wijze mee in hun overwegingen.
4. Nieuwe projecten kunnen op een laagdrempelige wijze toegankelijk gemaakt worden voor verenigingen door deze om te zetten in actieplannen in de tool.

Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kunt u ook vast www.plan4action.nl voor meer informatie bezoeken.

PAGETOP
Copyright © All Rights Reserved.
Powered by WordPress & BizVektor Theme by Vektor,Inc. technology.